Casa de colònies


Mas Vilanna ofereix als veïns de la zona l´oportunitat de poder gaudir amb la família i/o els amics d´un entorn en plena natura i amb la possibilitat de practicar esport a l´aire lliure.
 
 La casa ofereix al visitant totes les comoditats per a una estada agradable i tranquil·la, amb dret a cuina, i amb diferents espais dedicats a les activitats esportives, com ara un camp de futbol, una pista de bàsquet, piscina, una taula de ping-pong, etcètera, a més d’un espai ampli i únic, molt a prop del poble de Bescanó i la ciutat de Girona.
 
Actualment, la masia es pot llogar per a la realització de casals, trobades de grups familiars, colònies, estades escolars, etcètera. 
 

Història del Mas

Mas Vilanna és una casa de construcció molt recent (1971) que pretén imitar l´estructura típica dels antics masos catalans. A finals dels anys setanta un psicòleg de Barcelona va adquirir el mas amb l´objectiu de convertir-la en casa de colònies, i li va posar el nom d´Els Bancals, perquè estava envoltada de camps i bosc. Poc temps després, la casa va passar per diferents propietaris fins als de l´actualitat, que han volgut mantenir l´objectiu d´oferir la masia com a servei de turisme rural. Els nous propietaris van canviar el nom de la masia pel de Mas Vilanna.